Az Embraer 29 repülőgépet szállított le 1 első negyedévében

1 536

A repülőgépgyártó ipar az egyik legnagyobb a bolygón. Évente több száz új gép indul új célállomásra. Az Airbus és a Boeing Titans mellett regionális gyártók is vannak a piacon. Létszámuk jóval alacsonyabb, de ebben az iparágban jól bevált szerepük van.

Embraer
Embraer

Az Embraer egyike ezeknek a kicsi, de nemzetközi gyártóknak, amelyek nemzetközi szabványoknak megfelelő, rövid és közepes repülésekre alkalmas repülőgépeket gyártanak. Megbízhatóak, kényelmesek és hatékonyak. Tavaly ősszel lehetőségem nyílt repülni az útvonalon Bukarest - Bécs egy Embraer E-190 FlyNikivel és kellemesen meglepődtem.

A 2013-as év egész jól indult, és a brazil repülőgépgyártó bejelentette, hogy 29 kereskedelmi repülőgépet szállított le: 17 kereskedelmi, 12 pedig üzleti repülőgép.

livrari_embraer

31. március 2013-én az Embraer a megrendelésekre is meghúzta a határt. Összesen 211 repülőgépet szállít 13.3 milliárd dollár értékben. De az idei évnek még csak a negyede telt el, a nagy légibemutatókra még nem került sor. A legnagyobb megrendeléseket ilyen vásárokon adják le.

1 megjegyzés
  1. RA mester azt mondja,

    Jó nekik! E 175-tel és E 190-el repültem, nagyon jók!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.