BIAS 2016 – Bukarest, 30. július 2016

36 2.265

Frissítés: 14.07.2016.!

30. július 2016-án, szombaton, a Bukaresti Băneasa – Aurel Vlaicu Nemzetközi Repülőtéren kerül sor Románia legnagyobb repülőshow-jára - Bukaresti Nemzetközi Repülési Kiállításra és Általános Repülési Kiállításra a Bukaresti Nemzeti Repülőterek Társasága, a Román Légierő, a Román Aeroclub, ROMAERO szervezésében. , AIBO és ROMATSA Sportklub.

Románia legimpozánsabb repülőshow-jának nyolcadik kiadása a Közlekedési Minisztérium, a Nemzetvédelmi Minisztérium és a Gazdasági, Kereskedelmi és Üzleti Kapcsolatok Minisztériuma magas szintű védnöksége alatt zajlik. A BIAS 2016 100 polgári és katonai repülőgépet gyűjt össze, légi fejlesztésekben és a nyilvánosság előtt, de több mint 250 pilótát és ejtőernyőst.

A BIAS 2016 a légierő és a matematikai precizitás bemutatója lesz, amelyen a román, de Spanyolország, Ukrajna, Csehország, USA, Görögország, Bulgária, Ausztria, Litvánia katonai és polgári repülés ászai is elképesztő műrepülésekkel örvendeztetik meg a nézőket. és demonstrációs elit, hanem a földre kitett repülőgépekkel is.

Az idei év kiemelt vendégei:

- Spanyol légierő - együtt fejlődik F-18 Hornet, a légi műveletek teljes spektrumához használt harci repülőgépek. A közönség egy F-18-as repülőgépet és egy Construcciones Aeronauticas CN-235-ös szállítógépet is megcsodálhat majd a Băneasa repülőtér platformján.

- Ukrán légierő - együtt fejlődik Suhoi Szu-27 "Flanker", egy nagy teljesítményű vadászrepülőgép, amelyet arra terveztek, hogy légi fölényt érvényesítsen a konfliktusövezetekben. A BIAS 2016 kiállításon a nézők nemcsak légi evolúciókban, hanem a földön is megtekinthetik ezt a repülőgépet. Az ukrán légierő egy Antonov An-26 szállítógépet is kiállít majd.

- Cseh légierő - együtt fejlődik Saab 39 Gripen, modern többcélú vadászrepülőgép, minden katonai légi művelethez használható: földi támadás, légi harc, felderítés stb. A cseh légierő is fejlődik az L-159 ALCA-val, egy cseh gyártmányú többcélú vadászrepülőgéppel.

- Amerikai légierő - részt venni F-15 "Eagle", amerikai taktikai harci repülőgépek, amelyek célja az ellenség légterének behatolása, a légi fölény elérése. Az F-15-ös repülőgépeket a földön mutatják be. Az Egyesült Államok légiereje egy Hercules C-130 Alabama Nemzeti Gárdát is kiállít a Baneasa repülőtér platformján.

- Görög légierő - részt venni Mirage 2000, francia vadászgép, légi harci feladatokra, földi támadásra, felderítésre stb. A Mirage 2000 repülőgép szombaton lesz a földön a BIAS 2016 kiállításon.

- Bolgár légierő - részt venni Suhoi Szu-25, híres sugárhajtású repülőgép, amelyet a szárazföldi erők légi támogatására terveztek. A repülőgép ki lesz téve a talajnak.

A BIAS 2016-on a román légierő elit szakemberei is fejlődnek, a MIG 21 Lancer, IAR 99 Șoim, IAR 316 B, IAK 52, IAR 330 PUMA, C-130 Hercules és C-27 Spartan repülőgépek élén. . A román légierő által végrehajtott légirendészeti és légi leszállótámogató gyakorlatokat is megtekinthetik a nézők.

A légi show-t a Román Aeroclub - Hawks of Romania, Vulturii Tricolori, The Pelicans, White Wings ászai, valamint a Blue Wings együttes ejtőernyőseinek jelenléte garantálja.

Az akrobatikus repülés művészei, a Flying Bulls osztrákjai két egyedi repülőgéppel fejlődnek: F4U Corsair és B-25 Mitchell.

Jurgis Kairys litván pilóta, a légi akrobatika többszörös világbajnoka részt vesz a BIAS 2016-on.

Az esemény során a híres Acrobat Jacks lép fel, egyedülálló légi előadásaikkal, amelyek pirotechnikai effektusokat, zenét és fényeket tartalmaznak.

Emellett a BIAS 2016-on a közönség megcsodálhatja a nemzeti légiközlekedési vállalat, a TAROM pilótái által mesterien és biztonsággal végrehajtott gyakorlatokat.

A repülési bemutatón a Belügyminisztérium légiközlekedési struktúráihoz tartozó pilóták és repülőgépek vesznek részt. A résztvevők között vannak ismert nevek is a román repülési elitből, a Polgári Repülési Felsőiskolából.

Péntek reggeltől negyedik alkalommal nyílik meg a közönség számára az Általános Repülési Kiállítás a Băneasa repülőtéren, ahol a repülőgépgyártók és -tulajdonosok, valamint az általános repülési szolgáltatók tucatnyi polgári repülőgépet állítanak ki, a könnyű repülőgépektől az üzleti repülőgépekig.

A BIAS 2016 szombat este ér véget, amikor 22.00-tól Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici & Teo Boar, de Nicu Alifantis is két szuperkoncertet tart a Băneasa repülőtéren.

A BIAS nyilvános belépés ingyenes. A nyilvános hozzáférés a ROMAERO-n keresztül történik. Parkolás nem biztosított! Javasoljuk a tömegközlekedés használatát (RATB 112-es, 131-es, 148-as, 149-es, 205-ös, 261-es, 301-es, 304-es, 335-ös, 605-ös vonalai, valamint RATB 780-as, 783-as expressz vonalai).

Frissítés 11.07.2016.: BIAS 2016. évi menetrend!

program-bias-2016-30-iulie

Különleges vendégek a BIAS 2016 kiállításon:

Spanyol légierő: F-18 "Hornet";
Ukrán légierő: Suhoi Su-27 "Flanker";
Cseh légierő: SAAB 39 Gripen, L-159 ALCA, cseh többcélú vadászrepülőgép;
Amerikai légierő: F-15 "Eagle", csak a földön látható.
Görög légierő: Mirage 2000, csak a földön látható.
Bolgár légierő: Suhoi Szu-25, csak a földön látható.

–––––––––––––––––––––––––––

Az év legjobban várt repülőshowja, Bukaresti Nemzetközi Repülő Show (BIAS 2016), fog lezajlani 30. július 2016-án. A hagyomány szerint BIAS 2016 ragaszkodni fog "Aurel Vlaicu" Băneasa nemzetközi repülőtér, Bukarest.

BIAS 2015: Turkish Stars
BIAS 2015: Török csillagok

Ahogy azt az elmúlt években megszokhattuk, a BIAS 2016-ban a Román Aeroclub és a Hawks of Románia, Jurgis Kairys és Iacării Acrobati szerepel majd. De ennek a műsornak a fő "szereplőit" még nem jelentették be. Reméljük, hamarosan felhívjuk a figyelmüket rájuk.

BIAS 2015: Vlaicu 1
BIAS 2015: Vlaicu 1

A BIAS-t ebben az évszakban tartották, 21. július 22-2012 és Július 27 2013. Nagyon meleg lesz, de legalább napsütéses időt és alkonyati sztorit remélünk.

BIAS 2015: YR-EXB-Extra330
BIAS 2015: YR-EXB-Extra330

Olvassa el: # BIAS2015 - Dan Huber, az A-10 Thunderbolt sofőrje
Olvassa el: # BIAS2015 - A Turkish Stars első női pilótájáról
Olvassa el: # BIAS2015 - Az Eurofighter Typhoonról James Heald szárnyparancsnokkal
Olvassa el: # BIAS2015 - Iljusin A 78. pakisztáni légierő a Baneasa repülőtéren - Aurel Vlaicu / BBU

bias-2016

A hír frissítés alatt áll!

36 megjegyzés
  1. Lucian Stoicescu azt mondja,

    Nagyon hálásak vagyunk a rendezvény lebonyolítóinak az időpont megváltoztatásáért, ami Romániára jellemző, nem tagadjuk.

  2. BogdanME azt mondja,

    Ukrajna? Mi a fenét csinál velünk?

    1. Sergiu azt mondja,

      Egy Suhoi 27 Flankert hozok nektek, a világ talán legszebb harcosát, és még mindig nagyon jól teljesít, már csak ezért is érdemes megnézni a show-t!

      1. Sorin Rusi azt mondja,

        Gyönyörű! Hamarosan fotósorozattal jelentkezünk a BIAS 2016 vendégeinek érkezéséről!

  3. Flórián ember azt mondja,

    Csak az a jó, hogy végre tényleg látok Romániában egy repülőt, ez egy Suhoi, de ahogyan a "jók" tanítják, a "rosszoknak" semmi közük Romániában a gépeihez.
    Kár, hogy a Szu-35 Mig-29 OVT bemutatója egyértelműen káros volt a nyugatiakra, még akkor is, ha volt F-22-esük.

  4. Cristina azt mondja,

    Fejezd be légi bemutatóját minden évben a Baneasa repülőtéren. Nem bírjuk tovább a repülőgépek által keltett pokoli zajt. A Baneasa negyedben lakunk, és minden évben igazi megpróbáltatás vár ránk a zaj miatt, talán jövőre Bukaresten kívül, de semmi esetre sem Baneasában rendezi meg. "Köszönöm" azt a kényelmetlenséget, amit csak néhány hónapja okoztál a babámnak.

    1. Sorin Rusi azt mondja,

      Amikor hazaért, nem tudta, hogy ott van a repülőtér? Mit tennél, ha úgy repülne, mint 2012, és még többet?

      1. Cristina azt mondja,

        Nagyon egyszerű, amit tettem volna: nem viszem be a házamat erre a környékre, hogy válaszoljak a kérdésére, de ahogy biztosan tudja, ez a repülőtér üzleti és VIP járatokat is kiszolgál. Szép estét!

        1. Sorin Rusi azt mondja,

          Cristina, Románia stratégiai repülőtere! Repülési tevékenységekhez is használható. Beleértve a katonai gyakorlatokat is. Azt is pletykálják, hogy fokozni akarják az aktivitást a repülőtéren.

    2. keresés azt mondja,

      Miért csak mókusokat találtál?

    3. Adi azt mondja,

      Kedves Cristina, helyezze át a terület hátulját. Házakat építettél a pálya közelében, és békét akarsz.
      Azt javaslom, hogy naponta indítsunk járatokat erre a repülőtérre, különösen éjszaka. A kunyhók nem lesznek alkalmasak cserére vagy bontásra.
      Először a repülőtér volt, aztán ott költöztek otthonra. A túlnyomó többség okmányok nélkül a gyűjtés időpontjában, és amikor készen volt, megkapta az engedélyt.

    4. Costin azt mondja,

      Ez a csúcspont! Nem költöznél el inkább Bukarestből? Még azokkal a villákkal is, amelyeknek semmi közük a repülőtér védőövezetébe?! A környéket pontosan azért nevezik "Aviation"-nek, mert úgy gondolták, hogy a repülőterek, a Romaero munkások és más repülőgép-szeretők otthona. Vajon a fene gondolta volna, hogy közben a repülési ipart, a repülőteret és a környéket ellopják olyanok, akik csak Baneasát keresik? Szerintem nagyon egyszerű ebben az időszakban Bukarestből a tengerbe, a hegyekbe menni… mint egy nemzetközi fesztiválra költözni, amelyet több ezer ember vár? Mindenesetre én legalább elmagyaráztam magam.

    5. Dingus Mcdingus azt mondja,

      :)))) ez a legforróbb fázis, megveszed a házat a reptér közelében, és utána úgy nézel ki, hogy hallod a repülőket! Ragyogó

    6. Rivelino azt mondja,

      sajnálom a kicsit. Nem ő a hibás. A szülők a hibásak. Tudod, miért.

    7. Kandúr azt mondja,

      A levágott nagymama kontrollálatlan reakciója... Kár a babáért, hogy egész gyerekkorát el kell viselnie! Hála Istennek az összes forgalom Otopenibe költözött, és a reaktorok gyönyörű hangját csak évente 2-3 napon kell elviselni cotoroanto! A helyedben én ülnék a tetőn távcsővel a kezemben! 🙂 De a gyülekező napján elvihetné a gyereket sétálni a hegyekbe, hogy megszabaduljon a kíntól…
      Sajnálom, de a szklerotikus tzatza ilyen gonoszságai és szemtelensége miatt nem tudtam visszafogni magam!

  5. Alex azt mondja,

    Hihetetlen előadás, és nagyon szép.
    Kiábrándító tény, hogy a Turkish Stars csapata már nem vesz részt, ami részemről az egész műsort elkészítette volna. Minden évben részt veszek, és ez egy hihetetlen show. Gratulálunk a szervezőknek, és gratulálunk a pilótáknak.

  6. Gigi azt mondja,

    Ezeket már nem bírom a házaikkal együtt. Ki vette rá a testvérét, hogy vásároljon a repülőtér közelében? Miután kijöttek a repülőtérre, nem fordítva, még mindig nagyokat beszélnek… Mucles!

  7. Maria azt mondja,

    Mikor kezdődik?

    1. Sorin Rusi azt mondja,

      8-9 óráig lehet jönni. 10 évesen kezdődik az evolúció!

  8. Ruxy azt mondja,

    Helló,
    Megnéztem a holnapi evolúciós menetrendet, és észrevettem, hogy egyes különlegesek nem repülnek többször!
    Jól értem, hogy idén, ha nem jövünk az első órában, lemaradunk néhány fejleményről?

    1. Sorin Rusi azt mondja,

      Igen… Egész nap lesz, szünetek nélkül, és néhány fejlesztés egyedi lesz.

  9. Mirai azt mondja,

    Minden tiszteletem és csodálat mellett csak reggel kis magasságban repülve át Bukaresten, alvásra van szükségem, előre is köszönöm.

    1. Sorin Rusi azt mondja,

      Megértem! Kezelni! Tudunk lépésről lépésre repülni?

      1. Mirai azt mondja,

        Ha nem tudjuk tisztelni magunkat, nem tudunk civilizáltan együtt élni.

        1. Sorin Rusi azt mondja,

          Nem vettem volna meg a házam ilyen közel egy repülőtérhez:D. Ennyi, vége a műsornak. Térjünk vissza a csendes és bohém élethez

          1. Mirai azt mondja,

            4.36 km a házam és a reptér legközelebbi pontja között, végül is csak az számít, a tolerancia erény.

            Elvi nemtetszésemet fejeztem ki, úgy gondolom, hogy tisztelnünk kell egymást, és ha valami bánt minket személyesen vagy másokat, akkor ne legyünk csendben és legyünk türelmesek, hanem helyesen, ésszel, toleranciával, bölcsességgel cselekedjünk, a körülményektől függetlenül.

            Romániában az egyik probléma a kezdeményezőkészség és az oktatás hiánya. A csend és a fej elfordítása tipikus román.

            Szörnyű jelenetnek lehettem most szemtanúja. 2 év, ahol egy kb. A RATB állomáson várakozó 20 fő sem szóban, sem fizikailag nem avatkozott be egy személy közötti kb. A 25 éves és az áldozat, egy ~ 15 éves fiatal nő, én és egy másik idősebb személy (60-70 éves) voltunk az egyetlenek, akik közbeléptünk, pontosabban csak én léptem közbe fizikailag, és én követtem Önt Mentsd el. A többiek néztek és nem szóltak, miután vége lett, egy másik helyen kötöttem ki, mert megpróbáltam elkapni, de ha ilyenek voltak a közelben, azt akartam volna mondani nekik, hogy szégyelljék magukat, hiába élnek.
            Szóval remélem megérted, hogy miért nem tudok csendben maradni, ha valami zavar, ez elvi kérdés.
            Minden a legjobb.

    2. Rivelino azt mondja,

      2 A motor nélküli Hercules abszurd csendben haladt el. Különleges az Ön számára. Vannak mások is?
      Egy traktor ment el az utcádban. Hallottad őt?

      1. Mirai azt mondja,

        A szarkazmus nem helyénvaló és tiszteletlen. Bukarestben nincs traktor, én legalábbis nem láttam. Engem mindenesetre semmi (hang) nem zavar, csak a rosszkor a házam közelébe repült gépek. Ha civilizáltan akarunk élni, kölcsönös tiszteletre van szükségünk.

  10. Lia azt mondja,

    Gratulálok, szuper! Imádom a repülőket, bármilyenek is legyenek. Évekig a baneasai járatok a ház fölött haladtak. A légfolyosó alatt akartam a házat, sok sikert, megtanultam a repülési menetrendet is. Ki nem szereti, ha nem viszi el a házát a környéken, nem költözteti a repteret, fittség miatt. Madness, Ro-ban készült. Gratulálok, Sorin. Tudom, hogy mennyit dolgozol, és mennyire szereted, amit csinálsz.

  11. Mihai azt mondja,

    …egy szó, amitől csak fontosnak érzik magukat, a feleségek szakértői néhány oligofréniában, akik bezártak egy tökéletesen működő repülőteret… Rehabilitációra várok az aihcb-nél, hogy az egész forgalmat a fejébe adja: p Csak neked hangszórók a házak felett: p

  12. Gyilkos azt mondja,

    Tűnj a fenébe a sok átkozott tolvajtól.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.