Kolozsvár - Birmingham a Blue Airrel, 16. december 2016-tól

3 692

16. december 2016-tól Kolozsvár - Birmingham a Blue Airrel. A Blue Air kibővíti jelenlétét a kolozsvári repülőtéren, és járatokat nyit Birminghambe. Az új járat hetente háromszor közlekedik: hétfőn, szerdán és pénteken.

Blue-Air-Cluj-Napoca
FOTÓ: Ovidiu T. Vereș / Blue Air in Cluj-Napoca

A kolozsvári repülőtér ősztől a Blue Air hatodik működő bázisa lesz. A bázist nem sokkal a Kolozsvár, Jászvásár és Temesvár közötti belföldi járatok felavatása után nyitják meg.

Kolozsvár - Birmingham repülési menetrend a Blue Air légitársasággal

0B3751 Kolozsvár 09:30 - 10:45 Birmingham
0B3752 Birmingham 11:30 - 16:45 Kolozsvár

A Blue Air 3. június 2016-án kezdte meg működését a kolozsvári repülőtéren Bukarestbe, Liverpoolba és Dublinba tartó útvonalak megnyitásával. Az ország hetedik legnagyobb repülőtere, 10.187.122-ben 2015 XNUMX XNUMX utas forgalmával Birminghamet a Blue Air és Bukarest is kiszolgálja.

Gheorghe Răcaru, a Blue Air vezérigazgatója: „Nagyon örülünk, hogy a kolozsvári repülőtéren közvetlen járatokat nyitunk Birminghambe. A közelmúltban tett kolozsvári látogatásunk után, valamint a repülőterek kérésére úgy döntöttünk, hogy kihasználjuk ezt a lehetőséget Birminghambe, amely turisztikai és üzleti szempontból is vonzó célpont. Az erdélyi piac iránti elkötelezettségünket alátámasztja, hogy ősztől Kolozsvár lesz a hatodik repülőtér, ahol üzemi bázist létesítünk.”

A Blue Air idén jelentős növekedést tapasztal, mind a szállított utasok, mind a flottát alkotó repülőgépek számát tekintve. A társaság az előző évhez képest 50%-os forgalomnövekedést, összesen 3,2 millió utast vár 2016-ban. Június végéig 28 Boeing 737-es repülőgépből álló flottát üzemeltet a Blue Air.

A Blue Air utasai optimális körülmények között utazhatnak majd az új Kolozsvár - Birmingham útvonalon. A biztonság, a megnövekedett kényelem és a 29.99 eurótól kezdődő árak élvezhetik őket. Az ár járatonként értendő, tartalmazza az adókat, korlátozott számú férőhely. Az ár tartalmazza az ingyenes kézipoggyászt 10 kg-ig. Helyfoglalás a következő címen lehetséges www.blueairweb.com, a Call Centeren vagy a partnerügynökségeknél.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.