Blue Air járatok Tbiliszibe és Kairóba 2018-ban

A jó hír nem szűnik meg a Blue Airtől. A news.ro értesülései szerint Gheorghe Răcaru kijelentette, hogy a Blue Air elindítja a Bukarest - Tbiliszi (Grúzia) és Bukarest - Kairó (Egyiptom) közvetlen útvonalakat. Ez 2018-ban fog megtörténni!

0 871

A 2018-as év nagyon érdekesnek ígérkezik a román légiközlekedés számára. Egyre több új útvonal és utazási lehetőség jelenik meg. Sok év után, Románia az Air Canada Rouge által üzemeltetett közvetlen járatokon csatlakozik Kanadához.

Bukarest - Tbiliszi (Grúzia) és Bukarest - Kairó

Ezzel egy időben a Blue Air 2 új útvonalat nyit: Bukarest - Tbiliszi (Grúzia) és Bukarest – Kairó (Egyiptom). Februárban felfigyeltem egy versenyre Tbiliszivel kapcsolatban, és az elhangzott pletykák biztosan bejelentették ennek az útvonalnak az elindítását. A meglepetés a Bukarest - Kairó útvonal említésével jár.

November 22-én információ jelent meg kb a közvetlen légi összeköttetés újraindítása Bukarest és Kairó között. A logikai vonalat követve úgy gondoltuk, hogy ezeket a járatokat a TAROM fogja üzemeltetni, ahogy az már korábban is történt. De Gheorghe Răcaru úr ellentmond nekünk, és bejelenti a Blue Air útvonal elindításának lehetőségét.

Ezen kívül Ilan Laufer üzleti környezetért, kereskedelemért és vállalkozásért felelős miniszter és Gheorghe Răcaru, a Blue Air vezérigazgatója megbeszélést folytatott a Tbiliszi-Bukarest és Kairó-Bukarest közötti közvetlen légi összeköttetések megnyitásáról.

2018 tehát érdekes év lesz, sok új útvonallal, néhányan Románia számára először. Ne felejtsük el a Tallinn – Constanta útvonalat a Nordicával, újabb meglepetés Romániának.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.