A Blue Air 17. december 2015-én felavatta a Bukarest - Glasgow útvonalat

1 872

Útvonal Bukarest - Glasgow, amelyről szeptemberben írtam, 17. december 2015-én avatták fel. A Bukarest - Glasgow - Bukarest járatok igazi sikert arattak, a Blue Air 95% feletti kihasználtságot jelentett be.

bukarest-glasgow

A járatokat repülőgépek üzemeltették Boeing 737-800 (YR-BMB). Egyetlen osztályba van beállítva, 189 férőhelyes. 2 db CFM56-7B24 motor hajtja. 14. december 2015-én a repülőgép 17 éves lett az első repüléstől számítva.

Bucuresti-Glasgow-Blue-Air

A közvetlen járat Bukarest és Glasgow között minden csütörtökön és vasárnap elérhető, mind a 2015-2016-os téli, mind a 2016-os nyári menetrendben az alábbi menetrenddel:

0B141: Bukarest 07.25–09.25 Glasgow
0B142: Glasgow 10.10–15.45 Bukarest

Gheorghe Racaru, a Blue Air vezérigazgatója: „Tekintettel Románia és Skócia turisztikai potenciáljára, meggyőződésünk, hogy ez az új útvonal nagy népszerűségnek örvend majd a turisztikai céllal utazók körében, és az utasok rendelkezésére bocsátott járatsűrűség tökéletesen megfelel az üzleti céllal utazók igényeinek. Glasgow körzetében fontos közlemény szól a románok szakmai tevékenységéről, és ennek az új útvonalnak a téli ünnepek előtti elindítását kifejezetten azért választották, hogy családjukkal és barátaikkal együtt élvezhessék az év ezen csodálatos időszakát. A Blue Air által a közelmúltban elindított 20 új útvonal mellett, mind Romániában, mind pedig külföldi bázisokon Torinóban, Caselle-ben és Larnaca-ban, örömmel és büszkén emlékeztetem Önöket, hogy az év végén cégünk megszerezte az IOSA regisztrációt. Ez a feljegyzés minden légitársaság számára rendkívül fontos, és egy sikeres audit során szerezték be a légitársaság operatív irányítási és ellenőrzési eljárásainak elemzése céljából. Ez csak egy része azon erőfeszítéseinknek, hogy utasainknak a legmagasabb szintű repülésbiztonságot és minőséget biztosítsuk.

Blue Air útvonalak:

-bukaresti bázisról: Barcelona, ​​Birmingham, Bologna, Brüsszel, Castellon, Catania, Dublin, Firenze, Glasgow, Hamburg, Iasi, Köln, Larnaca, Liverpool, London, Lyon, Madrid, Malaga, Milánó (Bergamo), Milánó (Linate), Nápoly , Nők , Párizs, Róma, Stockholm, Stuttgart, Torino (Caselle), Valencia;
-a bákói bázisról: Bologna, Brüsszel, Catania, Dublin, Liverpool, London, Madrid, Milánó (Bergamo), Párizs, Róma, Stuttgart, Torino (Caselle);
-Kolozsvárról - Napoca: Dublin (4. június 2016.), Liverpool (3. június 2016.);
-Konstancából: Athén, Milánó (Bergamo), Larnaca (Athénen keresztül);
-a jászvásári bázisról: Barcelona, ​​Brüsszel, Köln, London, Párizs, Róma;
-Larnakából: Athén, Szaloniki, London;
-Nagyszebenből: Köln, Stuttgart;
-torinói (Caselle): Athén, Bari, Catania, Ibiza, Lamezia Terme, London, Madrid, Menorca, Palma de Mallorca, Stuttgart.

1 megjegyzés
  1. QCD azt mondja,

    Öröm és egyben büszkeség volt látni, hogy egy román személyzettel és pilótákkal szerelt repülőgép valószínűleg először száll le a Glasgow International-on. Sajnos nem fotóztam le a gépet, de a jelenléte Skóciában üdvözlendő és régóta várt. A leszállás és a felszállás közötti szünet tökéletesen rövidnek tűnik, körülbelül 45 perc?! … Kár, mert így a stábnak nincs lehetősége megismerni ezt az északi jókedvvel teli várost, amely mindig a "szar"-nak titulált időjárással van megáldva: D. Egy daráló részvéttel.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.