Air France – KLM: Több mint 80 célállomás világszerte akár 50%-kal csökkent. Alacsonyabb árak 2018-hoz képest

0 935

Az AIR FRANCE és a KLM bejelenti az őszi promóciós kampány elindítását, amely akár 50%-os repülőjegy-kedvezményt is kínál. AIR FRANCE – A KLM utasai a világ szinte minden tájáról érkeznek, több mint 80 interkontinentális és európai célállomással válogathatnak majd.

A kedvezményes árak 5. szeptember 2019-ig érvényesek és célpontok Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Ázsiában, Afrikában, de a Karib-tenger és az Indiai-óceán egzotikus szigeteit is megcélozzák.

Akár 50%-kal csökkentett árak

A legalacsonyabb ár: 418 euró Delhibe és 429 euró Miamiba és Los Angelesbe

Japán az ázsiai úti célok sztárja a román turisták számára. Egyre gyakrabban választják Japán metropoliszait, különösen Tokiót és Oszakát. A repülőjegy ára Bukarest – Tokió 568 euróról indul, oda-vissza repülés az akció ideje alatt. Más ázsiai célpontok nagyon jó áron vannak Delhi 418 eurótól, Szingapúr 518 eurótól şi Hongkong 538 eurótól, az ár a visszautakra érvényes. 

Zanzibár Afrika egyik legkeresettebb úti célja Román turisták számára, akik kihasználják az alacsony szállásárakat és a rendelkezésre álló tevékenységek sokaságát. Az akciós időszak ára 569 eurótól kezdődik, ami több mint 35%-kal csökken az év többi részéhez képest. 

Dél-Afrika a másik románok által kért úti cél, repülőjegyek ide Johannesburg már 609 eurótól elérhetőÉs Fokváros 639 eurótól

Észak-amerikai célpontok feltárásra váró árakkal 429 euró Miamiban és Los Angelesben, 529 euró New Yorkban, 599 euró Philadelphiának és sok más város.

Azoknak az utasoknak, akik Brazíliába szeretnének eljutni, jegyek kaphatók a 518 euró személyenként oda-vissza, Rio de Janeiróban és Sao Paolóban, beleértve -35% kedvezményt a normál jegyárból.

Egzotikus szigetek, alternatíva az all-inclusive törökországi nyaraláshoz a román turisták számára

Az AIR FRANCE utasai egy egzotikus, paradicsomi strandokkal rendelkező helyekre tett utazáshoz igénybe vehetik az alábbi ajánlatokat. Mauritius 539 eurótól és Punta Canába és Szent Márton 769 eurótól, oda-vissza járatok.

A jegyek foglalása ezen az árakon 5. szeptember 2019-ig lehetséges, az utazási időszak minden úti cél esetében 30. június 2020-ig tart. A feltüntetett árak a retúr járatokra vonatkoznak, minden adót tartalmaznak. A legalacsonyabb viteldíjak nem tartalmazzák a feladott poggyászt. Ezek elérhetők a www.airfrance.ro és www.klm.ro, valamint az erre felhatalmazott utazási irodák és utazásszervezők.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.