A Jászvásári Nemzetközi Repülőtér jelentős utasszám-növekedést regisztrált 2014 júliusában

1 717

A Iasi International Airport folytatja az utasforgalom emelkedő tendenciáját, 16 júliusában mintegy 2014%-os növekedést regisztrált 2013 júliusához képest.

A téli és tavaszi hónapokhoz hasonlóan júliusban is jelentős utasforgalom-növekedést regisztrált a Iasi International Airport. Az elmúlt hónap statisztikája mintegy 16%-os növekedést mutat a Jászvásáron fel- és kiszállt összes utas számában tavaly júliushoz képest, figyelembe véve, hogy már 2013 nyarán rekordot döntött a regisztrált utasok számában. időn belül Iasiban.

Így 2012 júliusában megközelítőleg 18.900 2013 utas volt, 26.400 júliusában 40 2012 utas (2014%-os növekedés 30.600-hez képest), 16 júliusában pedig 2013 XNUMX utas (XNUMX%-os növekedés XNUMX-hoz képest).

"21. augusztus 2014-től kezdődően a Jászvásárból induló légiforgalom az új pálya, új távlatok nyílnak a Iasi repülőtér előtt. Továbbra is minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a Iasi International Airport által a légitársaságok számára elérhetővé tegyük azokat az új infrastrukturális létesítményeket, amelyeket a Iasi International Airport elérhetővé tud tenni. Egyik fő célunk, hogy több légitársasággal működjünk együtt annak érdekében, hogy több útvonalat nyissunk Jászvásárból, és így több utasunk legyen, a maximális feldolgozási kapacitáshoz lehető legközelebb eső számban. mondta Marius BODEA úr, a Jászvásári Nemzetközi Repülőtér igazgatótanácsának elnöke.

Emlékeztetjük Önöket, hogy 2014 óta az alábbi külső és belső járatok közlekednek a Jászvásári Nemzetközi Repülőtéren:

IAŞI - TEL AVIV (Ben Gurion TLV repülőtér) heti 2 gyakorisággal
IAŞI - MILAN (Bergamo BGY repülőtér) heti 2 gyakorisággal
IAŞI - BÉCS (Bécsi VIE repülőtér) március 31-től heti 6 alkalommal
IAŞI - RÓMA (Fiumicino FCO repülőtér) heti 4 alkalommal
IAŞI - BOLOGNA (G. Marconi BLQ Repülőtér) heti 2 gyakorisággal
IAŞI - LONDON (Luton LTN repülőtér) heti 2 gyakorisággal
IAŞI - TORINO (Caselle TRN repülőtér) heti 3 gyakorisággal
IAŞI - BUKAREST (Henri Coandă OTP repülőtér) napi gyakorisággal, naponta többször

Az eseményre május 6-9 #rekultivátor, lehetőség arra, hogy kihasználja a pillanatot és ellátogassa Iasi nemzetközi repülőterére. Optimista embereket ismertem meg, akikben nagy lelkesedéssel és nagy dolgokra vágytak. A korszerűsítési, fejlesztési tervek nagyszabásúak és megvalósíthatóak, amint azt a fent említett számok is bizonyítják.

Néhány részletet azonban még ki kell dolgozni, különösen a tömegközlekedést illetően. Talán sikerül mindenki számára megfelelő megoldást találni.

––––––––––––––––––––––––––––––––––

A fotók támogatással készültek F64 Stúdió:
- kamera: Canon 1100D;
- célok: Sigma 17-70mm f / 2.8-4 DC és Sigma 70-200mm f / 2.8.

1 megjegyzés
  1. eBogdan azt mondja,

    Ebből a szempontból úgy tűnik, jól mennek a dolgok.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.