Taxi tevékenység a bukaresti Henri Coanda nemzetközi repülőtéren (2016)

2 727

1. április 2016-től, órakor Henri Coanda repülőtér csak azok a taxi gépkocsik léphetnek be, amelyek minden jogszabályi előírásnak megfelelnek, és amelyek járművezetői az illetékes állami intézményektől megkapták a repülőtéri taxi tevékenység legális tevékenységéhez szükséges összes engedélyt. A 1. április 2016-i határidőt a taxitársaságok kérésére tűzték ki.

A Bukaresti Repülőterek Nemzeti Vállalat 2015 júniusa óta tájékoztatta a Henri Coandă repülőtér taxirendelési termináljait birtokló társaságokat ezen intézkedések alkalmazásáról a repülőtéri taxi tevékenység jogi fejlesztésére vonatkozóan.

TAXI Bukarest Repülőtér

Henri Coanda repülőtér igazgatása megkönnyíti az utasok bejutását a repülőtéri taxiterminálokhoz, és az állami hatóságokkal együttműködve megteszi a szükséges intézkedéseket annak érdekében, hogy csak a jogszabályi előírásoknak megfelelő taxisok és gépkocsik férhessenek hozzá, az utasok biztonsága és védelme érdekében.

Ezen a ponton, mintegy 500 taxisofőr már minden feltételt teljesítettek a Henri Coanda repülőtér működéséhez, és korlátozás nélkül vehetik fel az utasokat.

A Henri Coandă Bukaresti Nemzetközi Repülőtér taxi tevékenysége szigorúan a 38/2003-as, a taxiszállításról szóló törvény előírásai szerint történik, az utólagos módosításokkal és kiegészítésekkel, valamint az állami hatóságok ezen a területen átültetett követelményeivel összhangban.A CNAB / AIHCB rendelet a taxival történő személyszállításról".

INFO: Hogyan rendelhetsz taxit 1.39 lej/km áron az Otopeni repülőtéren?

E tekintetben tilos a repülőtérre 500 liternél kisebb csomagtartójú taxi járművek, büntetlen előéletű taxisok belépni, és kötelező az állami intézmények (Légiközlekedési Rendőrség, Határrendészet) engedélye.

2 megjegyzés
  1. Mihai azt mondja,

    1) Vagyis LPG alapú autók nélkül?
    2) Legális-e PB-gázzal működő autókkal taxizni?

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.