Isztambul – Kolozsvár (CLUJ) a Turkish Airlines légitársasággal, az útvonalat ma (1.09.2016. szeptember XNUMX.) avatták fel

1 979

Bukarest és Konstanca után Török légitársaság - amelyet a Skytrax sorozatban hatodik éve választott "Európa legjobb légitársasága" - harmadik járatát indította Romániába, Kolozsvár - Isztambul útvonalon.

Isztambul – Kolozsvár a Turkish Airlines légitársasággal

Az új útvonal bevezetésére vonatkozó döntés a Románia ezen része által kínált érdeklődés és lehetőségek hatására született meg.

Istanbul-Cluj-Turkish-Airlines-1

1. szeptember 2016-től, a Turkish Airlines heti négy alkalommal üzemelteti Kolozsvár és Isztambul járatát Hétfő, kedd, csütörtök és szombat, mindkét irányban.

Kezdetnek az Isztambul - Kolozsvár útvonalon 99 dollártól, a Kolozsvártól Isztambulig tartó jegy ára pedig 99 eurótól kezdődik, minden adóval együtt.

Ezenkívül az új úti cél első 6 hónapjában a Miles & Smiles tagok különleges ajánlatot, 25% kedvezményt kapnak a repülőjegyek megszerzéséhez szükséges mérföldek számából vagy magasabb szintű hűséghez *.

A repülési menetrenddel kapcsolatos részletekért látogasson el a www.turkishairlines.com oldalra, lépjen kapcsolatba a Call Centerrel a +90 212 444 0849 telefonszámon, vagy keresse fel a Turkish Airlines-t.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.