COVID-19 napilap – 11. augusztus 2021.: vizsgálat Németországban, miután egy nővér sóoldatot fecskendezett be a COVID-19 vakcina helyett; Portugáliában és Írországban megkezdik a 12 év feletti gyermekek oltását!

0 451

Augusztus 11. új információkkal szolgál a globális világjárvány alakulásáról. Portugáliában és Írországban megkezdik a 12 év feletti gyermekek oltását! Egy észak-németországi rendőrségi vizsgálat feltárta, hogy több ezer embert fecskendeztek be sóoldattal a COVID-19 elleni oltás helyett. Lássuk a COVID-19 híreit 11. augusztus 2021-től!

  • Az észak-németországi hatóságok igen értesítették, hogy több mint 8600 embert fecskendeztek be sóoldattal a COVID-19 elleni oltás helyett, és meg kell ismételni az oltást. A rendőrségi vizsgálat megállapította, hogy a vöröskeresztes nővér szándékosan fecskendezte be a sóoldatot.
  • Németországban lassul az oltások üteme. Angela Merkel kancellár szerint azok az emberek, akik nem jelentek meg az oltásért, nem tudnak teljes mértékben részt venni a közéletben.
  • Portugália ezt javasolta a 12 és 15 év közötti gyermekeket be kell oltani tanév kezdete előtt. Körülbelül 400.000 XNUMX fiatal tartozik ebbe a korosztályba.
  • VÍrországban a 12 és 15 év közötti gyermekek után szombaton kell fizetni, mindössze egy héttel azután, hogy az ország kiterjesztette a 16-17 évesekre vonatkozó oltási erőfeszítéseit. A gyerekek vagy a Moderna vakcinát, vagy a Pfizer vakcinát kapják. 
  • A brit kormány felfedte ezt a brit felnőttek több mint 75%-a kapott két adag vakcinát, teljesen beoltottnak tekinthető. A harmadik adagról tárgyalnak.
  • Spanyolországban, COVID-19 miatt kórházba került személyek száma hanyatlásnak indul, ahogy az ország a vírus ötödik hullámával küzd. De a halálozások és az intenzív osztályon élők száma továbbra is magas. Az ország összes ATI-ágyának körülbelül 21%-át COVID-19-betegek foglalják el.
Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.