Bukarest – Kutaisi a Wizz Air légitársasággal, 3. július 2018

A Wizz Air, Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága és Románia legnagyobb légitársasága, ma bejelentette, hogy ezen a nyáron megnyitja első közvetlen járatát Romániából Grúziába.

0 607

Az új Bukarest-Kutaisi (Grúzia) útvonalat 3. július 2018-án avatják fel. Hetente három járat közlekedik majd kedden, csütörtökön és szombaton. Az árak 109 lej/szegmenstől indulnak. Jegyek már foglalhatók az oldalon wizzair.com.

Bukarest – Kutaisi a Wizz Airrel

Azok a WIZZ-utazók, akik lélegzetelállító mesebeli tájat keresnek, kiterjedt szőlőültetvényekkel, évezredes templomokkal vagy rejtett utcákkal, érdemes Georgiát választaniuk. Kutaisi városa a világ egyik legrégebbi városa, olyan különleges helyekkel, mint a Gelati kolostor vagy a Bagrati katedrális, amelyek az UNESCO Világörökség része, és a turisták kedvenc úti céljai közé tartoznak.

Ugyanakkor Kutaisi Georgia kapuja, a Föld talán egyik legszebb helye, ahol a turisták körében oly népszerű túra-, kerékpár-, sí-, rafting- vagy lovaglóútvonalak hálóját jelentik.

A legnagyobb terjeszkedési terv, a #WIZZaroundEurope részeként a légitársaság új célponttal egészítette ki a növekvő romániai hálózatot, amely jelenleg több mint 140 útvonalat tartalmaz 22 országba, 10 helyi repülőtéren.

Folytatva a beruházásokat és a romániai WIZZ hálózat folyamatos diverzifikációját, 2018-ban 19 új útvonalat avatnak fel. Ezek utazási lehetőséget hoznak Nagyszebenből, Jászvásárból, Kolozsvárról és Bukarestből.

A WIZZ utasai megtekinthetik a WIZZ hálózat lenyűgöző bővülését és a #WIZZaroundEurope kampányt a WIZZ közösségi média csatornáin található hashtag segítségével meglepetések és szórakoztató vetélkedők érdekében.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.