2100 új üzleti kabin 2016-ra az Air France repülőgépeken

0 629

Air France folytatja a beruházásokat a hosszú távú repülőgépek üléseinek modernizálásába, és piacra dobja az új Business kabin modellt, amely egyedülálló repülési élményt nyújt. A program 44 darab Boeing 777-es repülőgép modernizálását foglalja magában, 2 üzleti kabin felszerelésével, a teljes beruházás 102 millió eurót tesz ki.

Ez az új üzleti osztály a "Best & Beyond”- a felső szegmensben a pozicionálási folyamatot a Transform 2015 program részeként működő Air France indította el.A harmadik szakasz 2014 áprilisában indul, ekkor indul a La Premiere járataira vonatkozó új ajánlat.

Air France - business
Air France - üzlet

Az első repülésre az új utazási osztályokkal 2014 júniusában kerül sor, amikor az Air France fokozatosan felszereli a 44 darab Boeing 777-est az új kabinokkal és az új fedélzeti szórakoztató rendszerrel. 2014 júniusa és 2016 júliusa között 10 000 Economy ülést szerelnek be az AF hosszú távú repülőgépeibe, több mint 1 100 Premium Economy ülést és több mint 2 000 Business kabint.

A Business Class vásárlók különösen a békét és a kényelmet keresik, ezek a fő célkitűzések az új Business kabinok tervezésénél. Az ülés tökéletesen összecsukható, 180 fokban ággyá válik, a kabin oldalfalai magánéletet biztosítanak, a zajszűrős fejhallgató pedig elzár minden külső zajt.

Air France - business
Air France - üzlet

Ugyanakkor az utastérben állítható bőr fejtámla, tágas és változatos tárolóhelyek, USB port, aljzat és a legjobb minőségű anyagok találhatók.

Ezen kívül ezen a 44 továbbfejlesztett repülőgépen körülbelül 200-zal kevesebb üzleti ülés lesz. Így minden üzleti utas számára jelentősen megnöveljük a személyes teret. Az üzleti konfiguráció 1-2-1.

A szórakoztató program kiválasztása egyszerűbb és intuitívabb, mint valaha. A 41 hüvelykes (16 hüvelykes) érintőképernyő egy táblagéphez hasonló, újratervezett felülettel és 12 nyelvű menüvel (francia, angol, spanyol, orosz, brazil portugál, kínai, japán, koreai, német, olasz). , holland, arab). A Business osztály interaktív képernyőire fordított teljes beruházás 35 millió euró.

Az Air France távolsági fuvarozási tevékenysége évi 8,5 milliárd eurós forgalmat és 15 millió ügyfelet jelent. A forgalom egyharmada a Business osztályba tartozik, és évente 1,6 millió ügyfél.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.