Az AirlinesTravel 2021-es retrospektívája: 4.5 millió megtekintett oldal, több száz publikált cikk és több ezer új rajongó!

0 397

2021 az új koronavírus-járvány év volt. Továbbra is hatással volt a turizmusra, a repülésre és a kapcsolódó iparágakra. Sok állam továbbra is korlátozó utazási intézkedéseket vezet be, korlátozza az utazást, vagy az EU COVID-19 digitális tanúsítványától tette függővé azokat.

Az AirlinesTravel csapata továbbra is főként otthonról dolgozott, de kicsit többet utaztunk, mint 2020-ban. A most zárult évben sikerült néhányat nyaralni Romániában, a hegyekben és a tengeren. Voltam Olaszországban, Hollandiában, Németországban. Továbbra is megvédjük magunkat és megvédjük magunkat a COVID-19-től. Tiszteletben tartjuk a hatóságok intézkedéseit, és korlátozzuk a családon kívüli emberekkel való interakciót.

Ugyanakkor keményen dolgoztunk azért, hogy folyamatosan értesüljön a világ minden híréről. 2021 meglehetősen nehéz év volt az Airlinestravel.ro számára. Az évet két olyan kollégával kezdtem, akik szenvedélyesek a repülés, a repülőgépek és az utazás iránt: Teodor Coman (szenvedélyes a repülés és a repülőgépek iránt) és Cristina Mihai-Marin (szenvedélyes az utazás, a turizmus és a repülés). A 2021-es év azonban más, kevésbé pozitív változásokat is hozott. Sajnos a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogy szeretnénk. De mutassunk be néhány konkrét adatot!

Adatok AirlinesTravel.ro

2021-ban Az AirlinesTravel.ro oldalt több mint 2 millióan keresték fel, akik körülbelül 4.5 millió oldalt böngésztek. Ez azt mutatja, hogy az AirlinesTravel csapata által szolgáltatott információkra nagy igény volt. 2021-ben azonban 2020-hoz képest csökkennek a számok, de ez ambiciózussá tesz bennünket, és 2022-ben ismét erősek leszünk :).

2021-ban Az AirlinesTravel csapata több mint 1700 cikket publikált, többségük ilyen légi közlekedési hírek şi turisztikai információk, sok közülük kapcsolódó Covid-19 világjárvány. Alább található a 10 leglátogatottabb cikk és oldal:

Voltak napjaim, amikor az oldalon Az AirlinesTravel.ro több mint 2000 egyedit regisztrált egyszerre, csatlakozási probléma nélkül, amit köszönünk a hosting cégnek - VoiceMedia (Marian Sarau).

AirlinesTravel.ro a YouTube-on

2021-ban AirlinesTravel.ro YouTube-csatorna rögzített 13900 előfizető şi 3.9 millió új megtekintés. 2021-ben a rajongók 11300 XNUMX órát töltöttek a YouTube-videóink nézegetésével.

AirlinesTravel.ro a Facebookon

Pillanatnyilag, AirlinesTravel.ro Facebook-oldal több mint 51 000 rajongója és 53 500 követője van. 2021-ben az AirlinesTravel.ro bejegyzései több mint 4.2 millió embert értek el. Meglepő módon az AirlinesTravel.ro facebook oldal követőinek 60%-a nő, többségük 25 és 45 év közötti. Helyette instagram AirlinesTravel.ro a 51.2 és 25 év közötti férfiak 35%-a követi.

Köszönöm!

Köszönjük mindenkinek, hogy megbízott bennünk a közölt információkban (sokszor először), és hogy folyamatosan olvas minket. Ön 2021-et figyelemre méltó esztendővé tette az AirlinesTravel.ro történetében. Hála nektek, azoknak, akik olvastak minket, az AirlinesTravel.ro csapata könnyebben túljutott az elszigeteltségen, a korlátozásokon és az új koronavírus okozta kellemetlenségeken.

Köszönet barátainak és partnereinek: Libra WebCorp, Hangmédia, Flightclaim, Utazási kommunikáció Románia, Gondolkodó Média, A PR csapat, KLM Románia, Wizz Air.

Köszönjük a légitársaságoknak, repülőtereknek és utazási irodáknak, hogy a világjárvány e nehéz második évében úgy döntöttek, hogy velünk kommunikálnak és együttműködnek velünk. Köszönöm ASUS Románia mert már 9. éve velünk voltál!

Várjuk 2022-t, még sok ismeretlennel. Új projektekkel készülünk az AirlinesTravel.ro-n, a YouTube-on, a Facebookon. Tartsanak minket szemmel! Reméljük, hogy 2022 olyan lesz, amilyennek szeretnéd. Legyünk egészségesek és élvezzük a repülést és utazást korlátozások nélkül!

Boldog születésnapot!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.