2019-es black friday kedvezmények a TAROM repülőjegyekre

1 1.116

November a kedvezmények hónapjaként ismert. A legnagyobb diszkont fesztiválra a Fekete Pénteken kerül sor, amelyre világszerte november 29-én kerül sor. Romániában csak akkor van Black Friday, amikor csak akarod.

A 2019-es Black Friday sztárját több online áruház, sőt néhány utazási iroda is „ellopta”. De a vásárlás szerelmesei által régóta várt nap 15. november 2019-e, a Black Friday lesz az eMAG-nál.

Black Friday 2019 kedvezmények

Arra számítok, hogy idén is fontos Black Friday kedvezmények lesznek turisztikai csomagokra és repülőjegyekre. És TAROM az első légitársaság, amely Black Friday akcióval rendelkezik, és 119 eurótól hirdeti meg a viteldíjakat.

  • Tarifa a 119 euró, oda-vissza út, minden adóval, Bukarest közötti utazás esetén - Athén, Isztambul, Frankfurt, München, Róma, Chisinau, Hamburg, Tbiliszi, Tel-Aviv, Szaloniki, Prága, Stockholm, Belgrád, Torino, Lyon
  • Tarifa a 139 euró, oda-vissza út, minden adóval, Bukarest közötti utazás esetén - Budapest, Szófia, Amszterdam, Brüsszel, Barcelona, ​​Jereván, Nizza;
  • Tarifa a 159 euró, oda-vissza út, minden adóval, Bukarest közötti utazás esetén - PárizsKairó, Ammán, Bejrút, Madrid, London.

Az ajánlat tartalma: oda-vissza út, minden adóval, 10 kg-os kézipoggyász, 23 kg-os feladott poggyász (30 kg Rómában, Ammanban és Bejrútban), bejelentkezés és étkezés a fedélzeten.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.