2018 novemberétől a RYANAIR járatai Bosznia-Hercegovinából

A múlt hónap végén a RYANAIR bejelentette, hogy járatokat indít Bosznia-Hercegovinából. 2018 novemberében indulnak útnak Brüsszel Charleroi-ba és Memmingenbe.

0 712

A fapados cégekről megoszlanak a vélemények. Mi, mint online repülési és repülési magazin, a fapados légitársaságoknál csak lehetőséget láttunk arra, hogy jó áron utazhassunk különböző, kevésbé megközelíthető célpontokra.

RYANAIR járatok Bosznia-Hercegovinából

Túlságosan jól tudjuk, hogy a fapados szolgáltatók úgy döntenek, hogy a nagyvárosok másodlagos repülőtereire repülnek, sőt olyan területeken is, ahol nincs verseny.

Április 23-án a RYANAIR bejelentette az első járatokat Bosznia-Hercegovinából. 2018 novemberétől indulnak a következő útvonalakon: Banja Luka – Brüsszel Charleroi és Banja Luka – Memmingen. Heti 2 járat indul minden útvonalon.

10 látnivaló Bosznia-Hercegovinában

Bosznia-Hercegovina a 37. ország, ahová a RYANAIR repül, így az utasok olcsóbban utazhatnak Európában. Az árak 19.99 €/szegmenstől kezdődnek. Ugyanakkor új lehetőségeket kínál a turisták számára, hogy felfedezzék a balkáni csodálatos helyeket.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.