2017 „viharos” év a KLM számára

A KLM meghúzta a határt 2017-re, és rövid prezentációt készített az évről. Mozgalmas volt, de sok eredménnyel, hála az ügyfeleknek és partnereknek.

Ahogy a KLM maga mondja, 2017 mozgalmas év volt. A holland légitársaság azonban ügyfeleinek és partnereinek köszönhetően büszke a sikerére.

A dolgok jobb kiemelése érdekében a KLM bemutató videót készített a 2017-es év legfontosabb pillanataival.

„Viharos” év a KLM számára

2017-ben a KLM 15 új célállomásra indított járatokat, köztük Grazba (Ausztria); Minneapolis (Egyesült Államok); Malaga (Spanyolország). Javította a szolgáltatásokat a repülőgép fedélzetén. A KLM flottája több mint 32 millió utast és több mint 600 000 tonna rakományt szállított.

A KLM Európa egyik legbiztonságosabb légitársasága – állítják neves légiközlekedési kiadványok. Azt is 2017-ben tudtam meg A holland király, Willem-Alexander a KLM Cityhopper másodpilótája volt. Ő repült a Fokker 70-es repülőgépekkel, amelyeket kivontak a KLM leányvállalatának flottájából.

Szintén 2017-ben, az Irma hurrikán okozta katasztrófát követően a KLM humanitárius járatot üzemeltetett Boeing 747-400-assal Sint Maarten szigetére.

A KLM arra is rámutat, hogyan járul hozzá a környezetvédelemhez. Több tonna papírt és repülési hulladékot hasznosít újra.

2017-ban A KLM Cityhopper visszavonta a legújabb Fokker 70-et a flottából, de megkapta a 40. Embraert. Szintén 2017-ben A KLM 2 óriás Panda medvét szállított.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.