(P) 2016 karácsonya és a Vila Camelia ajánlata

0 1.969

Maradtak néhány nappal karácsony előtt. Számunkra ez az év legjobban várt ünnepe. A karácsonyhoz asszociálunk Mikulás és az ajándékok, a fenyőfával, az örömmel és az emberek lelkének fényével, a éneklés szokásával, de a hóval is.

2016 karácsonya

Tudtad, hogy a karácsonyfa díszítésének szokása eredete a germán népeknél van? Az első világháború után a hagyomány gyorsan terjedt Európában, majd az egész világon. A fenyőfából nem hiányoznak a füzérek, a facukorkák (amiket elég gyorsan megettem) és a színes gömböcskék.

vila-camelia-iarna

A karácsony a születés ünnepe, tehát öröm pillanata mindannyiunk számára. Ez egy keresztény ünnep, amelyet december 25-én (a Gergely-naptár szerint) vagy január 7-én (a Julianus-naptár szerint) ünnepelnek.

Ezt az ünnepet érdemes mesebeli helyen megünnepelni a családdal, barátokkal. Sokszor úgy döntöttünk, hogy otthon töltjük a karácsonyt, hagyományos ételeket készítünk, karácsonyfát díszítünk. De volt, amikor a hegyet választottam. Nyilván vannak olyanok is, akik rajongnak a tengerért, a meleg területekért. Furcsának tűnik, de van olyan vidék is, ahol fürdőruhában ünneplik a karácsonyt :).

Tudjuk, hogy van, aki szentestéig keményen dolgozik, és nincs ideje karácsonyra főzni. Lehet, hogy nem akarok otthon bajlódni, és úgy döntök, hogy elmegyek valahova a hegyek közé, egy panzióba.

Ha egy mesebeli helyet keres a karácsony eltöltésére, akkor ezt ajánljuk Villa Camelia - a béke oázisa Sinaiában.

Gyakran járunk erre a csodálatos helyre. Pihentünk május 1-jén, december 1-jén, voltunk, amikor Bukarest 50 fokot kínált, voltunk télen, voltunk nyáron. Mindig is kellemes és pihentető élményekben volt részem. Mindig meglepett minket a villa berendezése.

De hadd mutassak néhány képet a Villa Cameliáról, "felöltözve" a téli ünnepekre. Mindig gyönyörűen feldíszített karácsonyfa. Nem hiányoznak a lámpák, füzérek, az asztalokon hagyományos dekoráció található. Az idei év még szebb lesz, mert megjavították a nappali kandallóját :). Alig várjuk, hogy egy pohár forralt bor mellett ülhessünk a karácsonyfa mellett és melegedhessünk a kandalló mellett.

vila-camelia-impodobita

vila-camelia-impodobita-1

bradul-impodobit-vila-camelia-1

brad-impodobit-vila-camelia

A 2015-ös téli ünnepekre feldíszített Villa Camelia!

vila-camelia-impodobita-2

bradul-impodobit-vila-camelia-3

bradul-impodobit-vila-camelia-2

A Vila Camelia idei ajánlata nagyon vonzó. Tartalmaz 4 éjszakát egy kétágyas szobában reggelivel december 22-26-ig és egy tombola villásreggelit december 25-én. Minden 497 lej/fő áron.

ajánlat-karácsony-villa-kamélia

Figyelem - helyek korlátozottak!
Telefon: + 40244312381
E-mail: [e-mail védett]
Villa Camelia ajánlat

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.