1966-ban az Air France elindította a Párizs-Sanghaj útvonalat / 50 év repülés Kínába

0 794

20. szeptember 1966-án Air France elindította az útvonalat Párizs - Sanghaj. Ez volt az első európai légitársaság, amely a Kínai Népköztársaságba repült. A gépeket Boeing 707-es repülőgépek üzemeltették, a repülés 23 órán át tartott, és Athénban, Kairóban, Karacsiban és Phnompenben szálltak le. A szolgáltatásokat a fedélzeten 3 fős légiutas-kísérő biztosította.

Jelenleg egy repülés időtartama 11 órára csökkent, a használt repülőgépek Airbus A380 típusúak.

Párizs – Sanghaj, az Air France első útvonala Kínába

50-ani-air-france-franta-china

A Franciaország és Kína közötti repülések 50 éve alatt az Air France alkalmazkodott a kínai utasok kultúrájához, és személyre szabott szolgáltatásokat kínál. Kizárólag Kínába irányuló járatokhoz fejlesztett termékeket.

Pillanatnyilag, Air France-KLM csoport ajánlatokat 90 XNUMX XNUMX járat a Párizs-Charles de Gaulle és Amszterdam-Schiphol csomópontok között 9 kínai úti cél. A közvetlen járatok 9 célállomása: Peking, Chengdu, Kanton, Hangzhou, Hong Kong, Sanghaj, Tajpej, Vuhan és Hsziamen.

A kínai szolgáltatókkal (China Southern Airlines, China Eastern Airlines és Xiamen Airlines) együttműködve az Air France-KLM csoport akár heti 132 járatot kínál Kínába.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.