1750 új Airbus repülőgép Indiába a következő 20 évben

9. március 2018-én az Airbus közzétett egy tanulmányt, amely bemutatja, hogy a következő 20 évben új repülőgépekre lesz szükség Indiában.

0 538

A légitársaságok és a repülőgépgyártók tanulmányokat és becsléseket készítenek az elkövetkező évekre vonatkozóan. Ily módon a repülőgépgyártók módosítják a termelést, a légitársaságok pedig megrendeléseket adnak. Nyilván semmi nincs leszögezve, rövid távon a kereslet-kínálat igazítható.

1750 új Airbus repülőgép Indiába

9. március 2018-én az Airbus bemutatott egy ilyen becsült tanulmányt, amely azt mutatja, hogy új repülőgépekre van szükség az indiai piacon. Konkrétan az indiai légitársaságoknak 1750 új repülőgépre lesz szükségük a következő 20 évben.

India-avioane-Airbus

A becslések szerint 1 új egyfolyosós repülőgépre és 320 szélestörzsű repülőgépre van szükség, ezek mindegyike 430 milliárd dollár. A repülőgépek egy része felváltja a jelenlegi kereskedelmi repülőgépeket, míg mások a flotta növelését segítik elő.

A top 10 légitársaság Indiában: Air India; Jet Airways; IndoGo; Air India Express; SpiceJet; GoAir; AirAsia India; Vistara; Alliance Air; TruJet.

2036-ra az indiaiak négyszer többet fognak repülni, mint ma. Ennek eredményeként az előrejelzések szerint az indiai piacon a légiforgalom évi 4%-kal fog növekedni a következő 8,1 évben, ami majdnem kétszerese a 20%-os globális átlagnak.

A becslések szerint a következő 10 évben minden héten egy Airbus repülőgépet szállítanak Indiába. És ne feledkezzünk meg India hozzájárulásáról az Airbus repülőgépek építésében a mérnökökön keresztül, de az országból származó alkatrészekről sem.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.