Business Lounge and Protocol Service – Blue Air szolgáltatások Otopeniben

0 1.405

Március 25-től, a "Henri Coandă" Nemzetközi Repülőtér járatok indulásával a Blue Air utasai különleges bánásmódban részesülhetnek a két új szolgáltatásban - a Business Lounge és a Protocol Service -ben.

Az első szolgáltatás csak a Bukarest - "Henri Coanda" nemzetközi repülőtérről induló járatokra, a második pedig indulásra és érkezésre egyaránt érvényes. Mindkettő megvásárolható a repülőjegy-vásárlási folyamat részeként vagy később, közvetlenül a Blue Air webhelyéről, a Call Centeren keresztül vagy a partnerügynökségektől.

Business Lounge szolgáltatás extra kényelmet biztosít a céges járatokra való beszállásra váróknak. A „Business Lounge” szolgáltatást vásárló utasok személyre szabott meghívót kapnak a Blue Air jegyirodától, amely alapján a bejelentkezési formalitások, a Biztonsági Ellenőrzés és a Határellenőrzés elvégzése után bejuthatnak a két lounge egyikébe.

A Business Lounge díja személyenként 20 euró.

A választó utasok Protokoll szolgáltatás – Indulás a repülőtér Blue Air jegyirodájában mutatják be őket, ahonnan a személyzet felveszi őket Protokoll szolgáltatás – AIHCB, bejelentkezés után. Az utasok elsőbbséget élveznek a biztonsági és határellenőrzési formaságok tekintetében, és meghívást kapnak a Protokollterembe.

A választó utasok Protokoll szolgáltatás – Érkezések A repülőn üdvözöljük őket, és a Protokollszobába viszik, ha akarják. Ezt követően az utasok elsőbbséget élveznek a Határátkelőhelyen, és a vámcsarnokba irányítják őket. A Protocol Service személyzete nem vesz részt a poggyászfelvételben és a vámellenőrzésben.

A Protokoll szolgáltatás díja 70 euró személyenként, repülési szakaszonként.

További információ a 2 szolgáltatás lehetőségeiről a légitársaság honlapján Blue Air!

Szeretnék rámutatni arra, hogy a Blue Air nu megemelte a jegyek árát, miután megkezdődött a járatok üzemeltetése a "Henri Coandă" Nemzetközi Repülőtéren.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.