Új utazási feltételek Belgiumban: Ki kell tölteni az utaskereső űrlapot (PLF), és bizonyos esetekben 7 napos elkülönítés.

1 7.031

Belgiumból Romániába utazni nem tilos, de a belga hatóságok határozottan elutasítják az EU+tagállamok vörös zónáiba való utazást. 26. augusztus 2020-tól a belga hatóságok belefoglalták Románia egész területe a vörös zónában.

A Belga Királyság területére belépő minden személy köteles legkésőbb 48 órával érkezés előtt kitölteni egy online űrlapot, függetlenül a szállítás módjától, státuszától, származási országától, Utaskereső űrlap (PLF)

Azok a személyek, akik 48 óránál többet nem tartózkodtak a Belga Királyságon kívül, és azok, akik 48 óránál kevesebbet kívánnak eltölteni ebben az államban, nem tölthetik ki az űrlapot.

Belgiumba érkezéskor az önértékelő kérdőív válaszaitól függően, csatolva az űrlaphoz Utaskereső űrlap, az utasok SMS-t kaphatnak, melyben tájékoztatják őket akötelező önizoláció (7 napig) és vizsgálat (a 7. napon).

Kérjük az utasokat, hogy az űrlap kitöltése után kövessék a belga hatóságok e-mailben / sms-ben kapott, önelszigeteléssel kapcsolatos utasításait. Utaskereső űrlap.

Azokkal az emberekkel kapcsolatban, akik több mint 48 órát töltöttek külföldön és 48 óránál hosszabb ideig Belgiumban maradnak, a belga hatóságok figyelmeztetnek, hogy a rendőrség további ellenőrzéseket fog végezni az utasmeghatározási űrlap kitöltésének és a karantén betartásának ellenőrzése érdekében. intézkedés.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.