Új TAROM útvonalak Temesvárról, Kolozsvárról, Konstancáról és Nagyszebenből

A TAROM 1. július 2018-jétől fejleszti útvonal-portfólióját. Temesvár-Párizs, Temes-Stuttgart, Kolozsvár, Nagyszeben-Stuttgart, Kisinyov-Temesvár és Konstanca-Chisinau lesznek az új útvonalak, amelyeket a TAROM avat az utasok számára idén nyáron.

0 642

„Ami versenyképes és aktív a piacon, az az a vágy, hogy új távlatokat alakítsunk ki utasaink számára. A TAROM 6 új útvonalat készített a román utasok által kért úti célokra.

Két célunk van: mindenekelőtt a nemzeti piac követelményeinek kívánunk megfelelni, hatékony járatokat kínálva Európába Temesvárról, Kolozsvárról, Nagyszebenről vagy Konstancáról.

Másodszor, kötelességünk optimalizálni a TAROM flotta használatát. A repülőgéppark fejlődésének meg kell jelennie mind a TAROM által üzemeltetett desztinációk számában, mind utasaink kényelmének és választékának növelésében” – húzta alá Wilhelm-Werner Wolff, a TAROM vezérigazgatója.

Új TAROM útvonalak

A TAROM flotta két Boeing 737-800 NG repülőgéppel történő fejlesztése utasaink útvonalainak számának növekedését eredményezte. Célunk volt, hogy a román utasok potenciális célpontjait elérjük Bánságban és Erdélyben, Németországban és Franciaországban.

Ugyanakkor megismételjük, hogy Románia centenáriumi évében a „TAROM egyesül” nem csak egy szlogen, hanem egy nagyon világos stratégia a románok mindenütt közelebb hozására. A Moldova fővárosából, Chisinauból üzemeltetett új járatok élő bizonyítékai annak, hogy a Románia 100 több, mint a TAROM szimbóluma.

Az országos TAROM cég a következő időszakban közli az egyes újonnan meghirdetett útvonalak gyakoriságát és árait.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.