A Blue Air új útvonalai 2017-ben: Bukarestből Oslóba és Helsinkibe

1 2.152

Blue Air, a legnagyobb román légitársaság két új útvonalat jelentett be innen Bukarest: Helsinkibe és Oslóba. A járatok 15. június 2017-től közlekednek.

útvonalak Bukarest - Oslo (június 15-től) és Bukarest – Helsinki (június 16-tól) heti 3 járattal honorálják.

Bukaresttől Oslóig és Helsinkiig

Gheorghe Răcaru, a Blue Air vezérigazgatója: „A Blue Air fejlesztése folytatódik, ma örömünkre szolgál, hogy hat új útvonalat jelentünk be, amelyek júniustól indulnak, valamint a járatsűrűség növekedését Bukarest és Larnaca között. Így a Blue Air idén nyáron összesen 104 rendszeresen üzemeltetett útvonalat ér el, amelyekhez több mint 700 charter járat társul. Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy különféle utazási lehetőségeket kínáljunk megfizethető áron a románok számára, miközben fenntartjuk a repülési kényelem és biztonság magas színvonalát.”

Örülök, hogy látok közvetlen járatokat az északi országokba. Az érdeklődőknek útvonal Bukarest - Oslo, tájékoztatom, hogy a Gardermoen - Oslo repülőtérre (OSL) fog közlekedni. Ez a legnagyobb repülőtér Norvégiában és a második legnagyobb az északi területen. Ez a Scandinavian Airlines fő csomópontja és a Norwegian Air Shuttle bázisa.

Ugyanabban az időben Oslo Gardermoen Repülőtér (OSL) Európa 19. repülőtere a kiszolgált utasok számát tekintve (több mint 26 millió). Így nyaralhat Oslóban, vagy folytathatja utazását a 28 belföldi és 115 nemzetközi célállomás egyikére. Az oslói repülőtérről Los Angelesbe, New Yorkba, Orlandóba vagy Las Vegasba repülhet a Norwegian légitársasággal. Ha nyaralóhelyet szeretne, a Thomas Cook Airlines Scandinavia el tudja szállítani Varaderóba vagy Cancunba. Plusz még sok más repülési kombináció!

És útvonal Bukarest - Helsinki nagyon vonzó. Június 16-tól Finnország könnyebben elérhető lesz a románok számára. Ezzel egy időben Helsinkiből folytathatja utazását különböző európai, ázsiai vagy észak-amerikai célpontok felé. A Helsinki-Vantaa repülőtér a Finnair, a Norwegian Air Shuttle és a TUIfly Nordic csomópontja.

Visszatérve Helsinkibe, múzeumokban, színházakban és különféle előadásokban gazdag úti cél. Helsinki fontos egyetemi központ is. Plusz lélegzetelállító táj.

Felsoroltuk az új úti célokat! Te?

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.