Új útvonalak a Wizz Air menetrendjében

0 632

A Wizz Air 4 új útvonalat indított el Bukarest Otopeniből és egy Aradból. A korábban bejelentetteknek megfelelően Wizz Air A működése járatok az aradi nemzetközi repülőtérről Milánó Bergamoba. Az új útvonal a temesvári járat mellett hetente kétszer, kedden és szombaton lesz elérhető.

-tól Bukarest Otopeni, mától, július 2-tól a Wizz Air kapcsolatot teremt Románia és az egyik legszebb nyaralóhely között, Palma de Mallorca. Emellett június 30-tól szombattól Milánó Malpensába utazhatnak az utasok, amely a már meglévő Milánó Bergamóba tartó útvonalon felül.

Ettől a hónaptól kezdve a romantikára vágyók városi kirándulást választhatnak Rómeó és Júlia városába. Verona. Az új útvonal megfelelő kijelöléséhez, A Wizz Air különleges pillanatot szervezett az Otopeni repülőtér utasainak, William Shakespeare "Rómeó és Júlia" című népszerű színművének híres erkélyjelenetével a főszerepben.

Emellett júliustól a Wizz Air új kaput nyit Németországba, és a Münchentől körülbelül egy órára nyugatra fekvő Memmingenbe indít járatokat.

Repülőtér

Úticélok

Kezdő dátum

Frekvencia

Bukarest Otopeni

Verona

Június 30

kedd, csütörtök, szombat

Bukarest Otopeni

Milan Malpensa

július 1

hétfő, szerda, péntek, vasárnap

Bukarest Otopeni

Memmingen - Munchen Vest

július 1

szerda, vasárnap

Bukarest Otopeni

Palma de Mallorca

július 2

hétfő péntek

Arad

Milan Bergamo

július 30

kedd, szombat

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.