Új útvonal: Frankfurt - Calgary (Kanada) a Lufthansával, 1. június 2020-től

0 757

Jó hírekkel szolgálunk azoknak, akik szeretik Kanadát. 1. június 2020-től a Lufthansa felavatja a Frankfurt-Calgary útvonalat. Így a Lufthansa frankfurti járatokkal tovább bővíti turisztikai kínálatát.

A Kanada délnyugati részén található Calgary népszerű turisztikai célpont, és kiindulópont Alberta, valamint a híres Banff és Jasper Nemzeti Parkok felfedezéséhez a Sziklás-hegységben.

Frankfurt – Calgary (Kanada) a Lufthansával

LH5452 Frankfurt 09:50 - 11:55 Calgary
LH5453 Calgary 13:45 - 07:20 + 1 Frankfurt

A járatok 330 férőhelyes Airbus A200-270 (Eurowings) repülőgépekkel (business osztály, prémium turistaosztály és turistaosztály) közlekednek majd. Hetente 4 járat indul: hétfőn, szerdán, pénteken és szombaton.

Frankfurti bázisáról Calgary lesz az 5. célállomás Kanadában, ahová a Lufthansa repül. A másik 4 úti cél: Ottawa, Montreal, Toronto és Vancouver. A Lufthansa Münchenből Montrealba, Torontóba és Vancouverbe is repül.

Emellett a Lufthansa Group számos egyéb lehetőséget kínál Kanadának a légitársaságok által üzemeltetett járatokon keresztül: Austrian Airlines, Brussels Airlines, Edelweiss és Swiss International Air Lines. Ehhez jönnek még az Air Canada partner járatai.

Calgary, Kanada legnagyobb városa Albertában

Calgary a kanadai Alberta tartomány legnagyobb városa. Népesség szerint Kanada 5. legnagyobb városa. Alberta déli részén található, a Sziklás-hegység és a Kanadai Prairie határán, a termékeny Calgary-Edmonton folyosón.

Calgary adott otthont az 1988-as olimpiának, amelyen 1423 ország 57 sportolója vett részt. 46 teszt volt 6 sportágban és 10 szakágban. A legtöbb érmet a Szovjetunió szerezte, szám szerint 29-et.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.