Új Wizz Air célállomások Nagyszebenben: Milánó, Madrid, Memmingen és Nürnberg

0 749

2016 januárjában A SIBIU repülőtér 7 új útvonalat bocsátott árverésre. A 7 útvonalból a Wizz Air 4-et igényelt: Milánó, Madrid, Memmingen és Nürnberg.

Wizz Air la Sibiu
FOTÓ: (C) Transilvania Spotters / Wizz Air Nagyszebenben

Ezeket az útvonalakat az Európai Bizottság C (2013) 3095 végleges határozatával jóváhagyott támogatási program alapján új útvonalakra elkülönített pénzügyi támogatással nyitják meg - SA.35908 állami támogatás - Románia - Alapítási támogatás a nagyszebeni nemzetközi repülőtérről induló légitársaságok számára. Az állami támogatás felajánlásának feltétele, hogy az útvonal legalább öt évig aktív legyen, a nagyszebeni repülőtérről más társaság ne üzemeltethesse, és a járatok gyakorisága legalább heti 2 járat legyen.

Az oldal szerint oradesibiu.ro, a Nagyszeben Megyei Tanács képviselői hivatalosan bejelentették, hogy a Wizz Air nyerte meg a nagyszebeni repülőtérről induló új útvonalak megnyitására kiírt pályázatot. A szerződést áprilisban írják alá, a versenyek augusztusban indulnak. A Wizz Air sajtótájékoztatójára is várjuk a menetrendet és az árakat.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.