2022. júniusi árforradalom! Kezdje nagyszerűen napját az akciós ajánlatokkal és a Genius előnyeivel!

0 452

Megkezdődik az eMAG árforradalom. Június 14-16 között három napon keresztül túl jó ajánlatok húzódnak meg, ezért ne hagyd ki őket. Vannak ajánlatok a címen laptopok, mozgó, sportcikkek, autós cikkek, játékok, italok és élelmiszerek.

Árforradalmat kínál

A nyári szezon kellős közepén járunk, a szünidő kopogtat az ajtón, és a legtöbben az utolsó száz méteren járunk a várva várt vakáció előtt. Alig várjuk az akciókat a címen Fürdőruha, Ruhák, Pólók, szandál, nadrág és at minden tartozék amire a nyári szezonban szükségünk van! Ünnepi ruhákat szeretnénk!

Akciók nyári ruhákra és kiegészítőkre

Ha úgy döntünk, hogy repülővel utazunk, akkor jó, ha utazunk ügyeljen az öltözékre amit viselni fogunk a repülés közben, de útközben is előkészítjük a kézipoggyászunkat. Ugyanakkor jó óvatosnak lenni amit a feladott poggyászba teszünk. Ügyeljen arra, hogy milyen tárgyakról / dolgokról / tárgyakról van szó kézipoggyászban tilos és a feladott poggyászban. Mostantól szinte mindent megtalál az eMAG-nál ruházati cikkek egy hűvös nyárért!

Autó cikk promóció

Ha úgy döntünk autóval utazunk Megfelelően fel kell készítenünk az útra. Nekünk kell hogy legyen teljes RAR jóváhagyott autócsomag: P1 tűzoltó készülék, orvosi készlet, 2x fényvisszaverő háromszög, mellény, kesztyű és tárolótáska. Figyeljünk oda gumi, hogy nálunk legyenek a krízishelyzetekre és az előre nem látható kudarcokra szükséges dolgok. A gépből nem hiányozhat a pótkerék (ahol van és lehetséges) és a hozzá tartozó kerékcseréhez szükséges eszközök (autóemelő, csőkulcs a csapok lazításához); Eszköztár; lámpa; autós kompresszor. Nyilvánvaló, hogy az autó beindítása előtt az autót ellenőriztetni kell egy hivatalos szervizben. Nem szabad kihagyni KFT biztosítás.

  • 3 az 1-ben digitális autós kompresszor: 149.99 lei
  • Einhell CC-TJ 2000 krokodil hidraulikus emelő: 219.99 lei
  • 12 darabos Heinner CTSM018 készlet, 3/8-as racsnis kulcs: 47.98 lei

Úszómedencék és szabadtéri játékok népszerűsítése a nyaralás élvezetéhez

Ha otthon marad, és szeretne mindig nyaralni, akkor használja ki medence ajánlat. Miért várnál a tengerhez, amikor bármikor fürödhetsz a saját udvarodban?

A kicsiknek kedvük szerint játszóteret rendezhetnek be. Az eMAG-nál több száz akciót találhat szabadtéri játékok.

* A cikk eMAG affiliate linkeket tartalmaz. Ha ezeken a kapcsolt linkeken keresztül vásárol, támogatja az Airlinestravel.ro projektet! Köszönöm!
Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.