Április 7-én egy Antonov AN-124 típusú repülőgép egészségügyi felszerelést szállít Romániába

1 2.435

A minap bemutattalak cargo repülési menetrend, amely Romániába szállítja az új COVID-19 elleni küzdelemhez oly szükséges orvosi felszereléseket. A naptár szerint április 7-én landol egy Antonov AN-124 típusú repülőgép Bukarestben.

A jelenléte a AN-124 Bukarestben ez nem premier. Ez a típusú gép már sokszor járt Romániában. A menetrend szerint a repülőgép 200 000 overallt, napellenzőt és több mint 1 millió kesztyűt szállít majd.

Az Antonov AN-124 orvosi felszerelést szállít Romániába

Nem ez az egyetlen orvosi berendezésekkel megrakott repülőgép, amely ebben a hónapban érkezik Romániába. Az UNIFARM vezérigazgatója, Adrian Ionel kijelentette, hogy további 12 teherszállító repülőgép hozza az I. vonalról az orvosokhoz a szükséges dolgokat: védőmaszkokat, védőszemüveget, kezeslábast, orvosi felszerelést és reagenseket.

Április 9-én, 20-án és 27-én három Boeing 747-es repülőgép érkezik Romániába egészségügyi felszerelésekkel megrakva. Ugyanakkor a DHL rendszeres járatok szállítják az új koronavírus elleni küzdelemhez szükséges különféle felszereléseket és eszközöket.

Április 14-én egy újabb Antonov AN-124-es landol Bukarestben. Zhengzhouból, Kínából érkezik. Április 15-én a Boeing 747 Silkway West Airlines leszáll a Henri Coandă – Otopeni nemzetközi repülőtéren.

„Nem ők az egyetlen szállítmányozók, amelyek Romániába érkeznek. Sok egyéb berendezést szárazföldön hoznak be Hollandiából és Ausztriából. Az érkező áruk ettől a pillanattól 2 és fél hónapig biztosítják a szükséges mennyiséget” – jelentette ki Adrian Ionel is.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.